Algemene voorwaarden

Restitutie

Restitutie van éénmaal ingekochte lessen of cadeaubonnen is helaas niet mogelijk. De waarde van de ingekochte les(sen) of van een bon blijven 1 jaar geldig.

Ik maak graag tijd voor jou vrij. Als je verhindert bent op de dag van de les, dan dien je dit ten minste 24 uur voor aanvang via het 0624759279 te laten weten. Dan kunnen we een nieuwe datum inplannen. Dit kost je niks extra’s.

Meld je je te laat af, dan vervalt het recht op het inhalen van de les op een ander tijdstip.

Tijdens Corona

So wie so, maar zeker nu, zitten we op 1 1/2 meter afstand van elkaar, ieder op onze eigen mat. Ook zorgen we voor voldoende ventilatie; jij in jou huis en ik als we op het yogacentrum afspreken. De les is 1 op 1, dus eventuele andere huisgenoten wordt gevraagd zich in en andere ruimte van het huis terug te trekken, tot na de les.

Als jij je niet lekker voelt, koorts hebt, hoest of niest, benauwd bent of niet meer kan ruiken op de ochtend van de les, dan neem je zsm contact met mij op om de les te verzetten.

Ditzelfde geldt als één van je huisgenoten bovenstaande klachten heeft, of bij een positieve coronatest van één of meerdere huisgenoten. Dus ook als je zelf negatief getest bent en/of gevaccineerd bent.