Nadi- spiertherapie

Ik ben gespecialiseerd in nadi-spiertherapie, een methode die zich richt op het reguleren van spier- en pijnklachten. Deze methode combineert ademhalingstechnieken, drukpuntbehandelingen om spanningen op te lossen, en specifieke yogatherapie-oefeningen. Dit alles draagt bij aan het herstellen en versterken van je spieren.

Steeds meer fysiotherapeuten, osteopaten en acupuncturisten zien het belang van yoga als ondersteuning van hun behandelingen. Kamp je met fysieke klachten en wil je weten wat je zelf kunt doen om je lichaam weer optimaal te laten functioneren? Dan kunnen we op basis van technieken uit de nadi- spiertherapie een plan maken. Dit plan combineert kennis uit de yogatraditie met westerse anatomie.

Wat je kunt verwachten:

  • Ontspanningsoefeningen: Gericht op het verminderen van stress en spanning in het lichaam.
  • Zelfreflectie en contemplatie: Voor het vergroten van zelfinzicht en mentale rust.
  • Ademhalingsoefeningen: Om de ademhaling te optimaliseren en de lichaamsfuncties te ondersteunen.
  • Drukpuntbehandeling: Om spanningen te doen oplossen en zo de doorbloeding en energiecirculatie te verbeteren.
  • Yogahoudingen: Dynamisch uitgevoerd op het ritme van de adem, gericht op het versterken van de kleinere, subtiele spieren, waardoor de grote spieren beter ondersteund worden.

Door deze aanpak zullen je klachten afnemen en zullen kracht en souplesse toenemen.

“Hartelijk welkom in Allgäu!
Carolina heeft net de nadi-spiertherapie opleiding afgerond. Ze heeft ongelooflijk veel ervaring en talent om spanningspunten te vinden, bijvoorbeeld in de nek, schouders en voeten, waar je misschien nog gespannen bent of pijn hebt. Dankzij haar fijngevoelige aard kun je ook innerlijk loslaten en ontspannen. Beleef het zelf: ga naar Carolina voor een behandeling en ervaar de weldadige effecten.”