Yoga Nidra

0 Comments

Al op jonge leeftijd kreeg ik fysieke klachten. Enerzijds door een aangeboren scoliose, anderzijds door een hoge gevoeligheid, een zwak lichaam en een ijzeren wilskracht.

In combinatie met de onnatuurlijke houding die ik dagelijks aannam om viool te spelen én de hoge prestatiedruk in mijn vak als beroepsmusicus, slopen er vele patronen in mijn lichaam en geest, met alle gevolgen van dien.

Integrale Yoga kwam op mijn pad toen mijn lichaam en geest het uitschreeuwden, en de Integrale Yoga zal altijd mijn leidraad zijn en blijven. Maar daarnaast heb ik veel patronen kunnen losweken met de nadi- spierherstelmethode van Remo Rittiner en mijn laatste ontdekking op het gebied van patronen doorbreken en heling is de Yoga Nidra.

Ik begon met Yoga Nidra tijdens de lockdown, online bij mijn collega van Integrale Yoga Rotterdam. Zij had zelf tijdens de Corona-stress de heilzame werkingen ervan ontdekt en gaf hierin 3 workshops. Inmiddels is dit uitgegroeid tot een Yoga Nidra opleiding voor yogadocenten, die ik in 2023 heb afgerond.

Yoga Nidra werkt diep in op het zenuwstelsel, waardoor je tot nog diepere ontspanning komt en zelfs steeds terugkerende obstakels kunt transformeren. En het doet nog veel meer! Daarvoor verwijs ik graag naar de mooie uitleg van mijn collega bij Integrale Yoga Rotterdam: https://integraleyoganederland.nl/yogalessen/yoga-nidra/

In Nesselande zal ik 1x per maand een yoga nidra sessie aanbieden op de maandag van 11:30-12:30

Categorie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *