Yoga

Als ervaren yogadocent bied ik privélessen aan die aangepast zijn aan jouw specifieke behoeften, of je nu wilt werken aan ontspanning, kracht, of flexibiliteit.

Het is belangrijk dat je zelf goed bedenkt wat je doel is. We kunnen dan een traject bespreken waarmee we naar dat doel toe kunnen werken. Wanneer je jezelf haalbare doelen stelt, zal het je vreugde schenken wanneer het doel bereikt is.

Mijn doel is om je de vreugde te laten ervaren van een stromend lichaam en een vloeibare geest.

Waarom privéles

Wat zo fijn is aan één-op-één werken, is dat we samen, zonder pottenkijkers, kunnen ontdekken wat voor jou het beste werkt. Iedereen heeft daarin zijn eigen unieke reis en mag zijn eigen pad bepalen.

Zelf ben ik bijvoorbeeld heel gevoelig. Ik kan niet goed tegen harde wind, harde geluiden, of grote groepen. Vroeger zag ik dat als een zwakte en dacht ik dat ik overal gewoon tegen moest kunnen. Ik probeerde me dan ook groter en sterker voor te doen dan ik was. Nu zie ik het veel meer als een kracht en heb ik geleerd wat voor mij werkt. Bovendien durf ik nu aan te geven als iets niet voor mij werkt, zonder mezelf daarbij beperkingen op te leggen.

Privélessen bieden de mogelijkheid om jouw unieke behoeften centraal te stellen, zodat je jouw eigen pad kunt volgen en ontdekken wat voor jou het beste werkt.

Waar en wanneer

Als we samen gaan werken, kun je verwachten dat ik een ontspannen, serene en veilige sfeer creëer voor ons allebei. Ik ben wel een vroege slaper en het meest productief overdag, dus een privésessie boek ik bij voorkeur tussen 10.00 en 17.00. Je kunt ervoor kiezen dat ik bij jou thuis kom of dat jij naar de yogastudio van Integrale Yoga in Rotterdam komt.

Wanneer we met elkaar aan de slag gaan, is het belangrijk dat je ervoor open staat om iets nieuws te ontdekken. Dat je bereid bent om oude, ongezonde gewoontes en patronen te doorbreken. Niet om jezelf te beoordelen of veroordelen, maar juist om er met openheid en zachtheid naar te kijken. Jij bepaalt wat je wilt behouden en waar je vanaf wilt.